Smida lösningar för betalning i fysiska butiker

När det kommer till betalning i din butik vill du såklart att det ska gå smidigt både för dig och för din kund. Hitta något som passar er och sköt betalningarna smidigare. Helst ska det även finnas flera olika betalalternativ i ditt kassasystem, för att kunderna lättare ska hitta ett som passar dem.

Betalalternativ

Den betalmetoden som fortfarande används mest är betalning med kort. Det ska alltså vara lätt att bara blippa kortet för att få igenom betalningen. Men även ha alternativet att använda telefonen istället för kortet. Google Pay, Apple Pay och Swish har blivit allt större och de alternativen kommer att finnas kvar, kanske till och med ta över istället för de fysiska korten. Idag är även Klarna en favorit att använda sig av.

Snabba och säkra betalningar

För att undvika hackningar av systemet och driftstörningar har valen av betallösningar ändrat senaste åren. Kunder vill idag att det ska gå så fort som möjligt att betala, men det ska även vara säkert. Förtroendet för kortbetalning och andra kontantfria betalningsmetoder har ökat med 43 procent senaste tio åren. Överlag har svenskar börjat använda kortbetalning mer än kontanter. Hela 86 procent av befolkningen uppger idag att de föredrar kort eller andra kontantlösa betalmetoder.