Mega Fortune från Net Ent

När det handlar om slotspel som kan göra dig ekonomiskt oberoende så erbjuder marknaden inte något bättre alternativ än Mega Fortune. Detta slotspel erbjuder nämligen branschens mest förmånliga progressiva jackpott och fick toppbetyg av exempelvis freeslots. Den kan resultera i summor på så enorma belopp att det var det första slotspelet som någonsin hamnat i Guiness Rekordbok på grund av den höga jackpotten. Där är det listat som det slotspel med den största vinstutbetalningen någonsin!

Vinstlinjer och insatser

Maxmängden vinstlinjer som du kan spela på i Mega Fortune är 25 stycken. Det minsta myntvärdet du kan spela med ligger på 10 öre, och det högsta på 5 kronor. Mängden vinstlinjer samt myntvärdet är avgörande för hur stora insatser du kan lägga per spel. Den lägsta möjliga insatsen ligger på 10 öre, och den högsta på 500 kronor.

Tema och design

Passande nog är rikedom temat i Mega Fortune. Detta visar sig i spelets design som bland annat består av symboler förknippade med rikedom. Själva spelplanen består av 5 hjul och 3 rader.

Bonusfunktioner

Mega Fortunes övriga bonusfunktioner överskuggas starkt av dess progressiva jackpott. Närmare bestämt finns det fyra progressiva jackpottar i Mega Fortune, men den som gjort spelet så berömt är den vid namn Mega Jackpot. Det är denna som kan resultera i vinster på gigantiska summor, och som har fått Mega Fortune att hamna i Guiness Rekordbok. För att ha chans på denna och de andra jackpottarna behöver du dock först ta dig till bonusrundan. För att lyckas med det krävs det att du får tre bonussymboler att dyka upp i följd från vänster till höger på den insatslinje du spelat på. Du tas då vidare bonusrundan där den högsta vinsten alltså är Mega Jackpot, en jackpott som kan göra dig ekonomiskt oberoende för resten av ditt liv.

Sammanfattning

De enorma vinster som Mega Jackpot kan resultera i är något som automatiskt gör Mega Fortune till ett extremt spännande spel. Att det är så oerhört spännande gör det i sin tur även oerhört underhållande. NetEnt har verkligen lyckats med detta spel.